STARTWEEKEND

Het is weer zover, het startweekend van Chiro Sleidinge! Een weekend waarin we met ouders, leden, oudleiding & andere sympathisanten het nieuwe chirojaar inzetten. Wil je dit absoluut niet missen? Hou dan zeker het weekend van 30, 1 & 2 oktober vrij! 

Link facebookevenement

• VRIJDAG 30/09 •

Op vrijdag beginnen we ons startweekend met een onvergetelijke afterworkparty tussen 20u00 en 3u00 en dit voor maar €3! De dj’s worden in de loop van de week bekend gemaakt. Ook zin in een avond vol muziek, dans en ambiance? Kom gerust af naar Lovendonk 8!

FRIETFEEST & LEIDINGSVOORSTELLING | ZATERDAG 01/10 •

Iedereen is welkom om te genieten van een aperitiefje vanaf 17.30u en daarna te smullen van lekkere frietjes. De kostprijs bedraagt 7 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen/chiroleden. Gelieve in te schrijven en te betalen voor 21/09/2022. Na de betaling is de inschrijving compleet. Betalen kan via volgend rekeningnummer BE17 8908 7437 6421 met vermelding “inschrijving frietfeest + naam en voornaam”.

Na het frietfeest en de leidingsvoorstelling is er de mogelijkheid om iets te drinken in ons Chirocafé. 

Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/tfGvwdaDWDkiCcACA

• EERSTE CHIROZONDAG | ZONDAG 02/10 •

De eerste chirozondag van het nieuwe jaar met de nieuwe leidingsploeg en hopelijk veel nieuwe leden. 

Voor de jongste afdelingen van 14u tot 17u 
Voor de oudste afdelingen van 14u tot 17.30u

Alle activiteiten gaan door op de terreinen van Chiro Sleidinge (Lovendonk 8).  
Vragen? Stuur gerust een berichtje. Tot dan!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Hier kan je inschrijven op de algemene nieuwsbrief. Je krijgt algemene mails over onze werking en maandelijks het groepsblaadje ’t Lovendonkske in je mailbox.